Jdi na obsah Jdi na menu
 


Budete tuto hru sledovat?

7. 12. 2013

 Odpovědi pište do komentářů

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

dfhu

davis,8. 12. 2013 11:05

Ano

Re: dfhu

boston m,8. 12. 2013 13:32

djemba dela super serii a umi to a ma v tom system!!! Palec nahoru Djembo

Re: Re: dfhu

tgfdf,13. 12. 2013 12:56

Pravda

lol

Prudič,8. 12. 2013 11:36

ty vole, ani anketu udělat neumíš.. proč se do toho vůbec sereš a urážíš tim Cubbiho?

Re: lol

Djemba,8. 12. 2013 13:02

Tak hele nevím čím bych měl urážet Cubbiho (snad je to urážka že se člověk nechá někým inspirovat? to by spíš byl kompliment) a taky se mu do toho neseru ani nikam totiž tyto stránky nezveřejňuju (kromě FB) a rovnou říkám proč ti tak vadí že dělám podobnou hru, mám taky svoje nápady a některým lidem se třeba líbí to že si tuto hru zahrajou (Cubbi třeba teď co vím nedělá sérii pro nováčky)
A taky anketu umím dělat ale nechce se mi opisovat kód na to aby na estranky.cz šla (todle totiž není blog.cz kde jen zaškrkneš pár věcí) a todle byl taky nejjednodušší způsob na udělání ankety

Re: Re: lol

Prudič,8. 12. 2013 15:04

urážíš ho tim, že kopíruješ jeho práci a ještě blbě.. ano, kopíruješ, ukaž mi jedinej prvek v tý tvý rádoby hře, kterej sis vymyslel sám.. a její kvalita asi taky bude na vysoký úrovni, když tam bereš 10tiletý děcka.

Re: Re: Re: lol

Djemba,8. 12. 2013 19:01

Tak za prvý to že je to podobný jako to má on neznamená že to kopíruji, jediné co je na tom stejný je to že jsme dostali asi stejný nápad jinak jsem nad tímhle začal přemýšlet ještě předtím než jsem zjistil že Cubbi dělá to samé co teď já a taky, nechci tím Cubbiho urážet, ale on sám tu hru prakticky zkopíroval z jiné verze online Survivora (protože nevím sice jak dlouho dělá tu hru ale vím že některé tyto americké hry existují už dlouho a to některé nejmíň 10 let) takže dělám prakticky to samé co on (věřím ale že to dělá sám podle sebe a ne že jak tupý se dívá na nějakou jinou např. americkou verzi a kopíruje jak blbý)
Za druhý nevšiml jsem si nikdy (teda viděl jsem od něj jen 2 série tak nevím a tu 2. až po té co skončila ta nejnovější) že by tam měl výzvu o odměnu v podobě odměny (tím myslím třeba jak u mě 2 věci)
Za třetí prvky které jsem vymyslel sám prakticky žádný protože ty už vymyslela TV Show Survivor (takže ani Cubbi si je nevymyslel)
A za čtvrté to že v této hře je 10leté děcko, no a co to neznamená že kvalita této hry je blbá, aspoň nevybírám lidi podle věku (nemám totiž v tomhle ohledu předsudky) a taky věřím že i mladší lidi mohou udělat velké věci (ne jak např. ty, podle toho co tady píšeš si o tobě můžu totiž myslet že nedokážeš nic tak urážíš ostatní a vychvaluješ své oblíbence)

Re: Re: Re: Re: lol

Prudič,8. 12. 2013 19:34

jo, určitě dokáže desetiletý děcko velký věci :D to jsem na ně zvědavej

Re: Re: Re: Re: Re: lol

Djemba,8. 12. 2013 19:46

Šak uvidíme, to je jen můj názor (neříkám že bude pravdivý, pravdu totiž nikdo nezná než se objeví)